Рейтинг@Mail.ru
20 vispasaules veiksmes simboli - 2 Июня 2022 - Блог - новости Korrespondent.lv
Korrespondent.lv
Интересные и познавательные новости сегодня с просторов интернета
Главная » 2022 » Июнь » 2

20 vispasaules veiksmes simboli

2024-04-27 15237 0 CobRa
20 vispasaules veiksmes simboli - фотография

Tas, vai veiksmes simboli un amuleti darbojas vai nē, ir atkarīgs no personīgās pārliecības, taču cilvēki gadu gaitā ir izmantojuši dažādus amuletus, statujas un citus simbolus, lai tie nestu veiksmi.

Daži veiksmes simboli ir raksturīgi tikai noteiktām kultūrām, bet citi ir vispārīgāki un aptver vairākas kultūras. Šeit ir apkopoti 20 veiksmes simboli un amuleti, kā arī veiksmi nesoši dzīvnieki no visas pasaules.

1. Aligatora zobi Dažas Āfrikas ciltis tic, ka aligatoru zobi, spēlējot azartspēles ar bezriska griezieni vai bezmaksas kazino griezieni opciju, tiem nesīs veiksmi, it īpaši, ja tiks izmantots laimz bonusa kods. Šis amulets ir pārmantots arī mūsdienās, un Kalifornijas sērfotāji tos nēsā aizsardzībai.

2. Ozolzīle

Runā, ka ozoli piesaista zibeni, tāpēc ziemeļnieku kultūrā vikingi ticēja, ka tas nozīmē, ka viņi ir pasargāti no Tora dusmām. Novietojot dzelodi uz palodzes, mājoklis tiek pasargāts no zibens spērieniem.

 

3. Trijstūri

Viens no iemesliem, kāpēc piramīdas Ēģiptē bija trijstūra formas, ir tas, ka katra no trim malām simbolizē kādu dzīves cikla daļu: no dzimšanas līdz briedumam un visbeidzot nāvei. Trijstūri un piramīdas tiek uzskatītas par spēku nesošām sastāvdaļām.

4. Bambuss

Ķīniešu feng šui principā bambuss tiek uzskatīts par veiksmes simbolu. Tāpēc, uzdāvinot kādam laimes bambusu kā dāvanu mājas iesvētīšanas pasākumam, tas nesīs veiksmi. Jūs varat radīt veiksmi ar bambusu, novietojot augu telpas austrumu stūrī.

5. Pakavs

Leģenda vēsta, ka, novietojot pakavu virs ieejas durvīm, tas pasargās jūsu māju no ļaunuma. Ja novietosiet to uz augšu, jūs radīsiet veiksmi, bet, ja uz leju, jūs apklās veiksme.

6. Cīruļi

Gan Amerikas pamatiedzīvotāju, gan Āzijas kultūrās cīrulīši ir veiksmes zīme. Tā nogalināšana, pat nejauši, tiek uzskatīta par briesmīgu neveiksmi.

7. Sapņu ķērāji

Sapņu ķērāji nāk no Amerikas pamatiedzīvotāju kultūras un tradicionāli tiek piekārti pie gultas. Tiek uzskatīts, ka tie notver sliktos sapņus un ļauj labajiem sapņiem iziet cauri.

8. Kačiņas

Tās ir lelles, par kurām tiek uzskatīts, ka tajās mīt pasaules lietu gars. Kad ar lelli spēlējas bērni, tā tiek laipni uzņemta mājās un nes veiksmi, īpaši ražas novākšanas laikā.

9. Skarabeja vaboles

Lielākā daļa cilvēku nav rāpojošo radību, tostarp vaboļu, fani. Tomēr senajā Ēģiptē skarabeja vaboļu amuletus nēsāja, lai atvairītu ļaunos garus un nodrošinātu atdzimšanu.

10. Ļauna acs

Ļauna acs ir radusies Tuvajos Austrumos, un to valkā arī, lai atvairītu lāstus un atvairītu naidīgus skatienus. Tuvajos Austrumos tās regulāri pārdod tūristiem.

11. Mārīte

Tiek uzskatīts, ka šie skaistie mazie kukaiņi nes līdzi labklājību un veiksmi, ja tie nonāk jūsu dārzā. Vēl lielāka veiksme ir, ja kāds no tiem nokļūst uz jūsu rokas. Plankumu skaits uz tās muguras norāda, cik daudz bērnu būs jaunlaulātai sievietei.

12. Ķeizariskās sardzes lauvas

Šīs akmens statujas, ko dēvē arī par Fu suņiem, ir izplatītas visā Āzijā un tiek novietotas pa pāriem pie kādas mājas vārtiem. Tiek uzskatīts, ka tie pasargās īpašumu no zagļiem, un tos bieži varēja redzēja novietotus pie tempļiem.

13. Monētas

Daudzās kultūrās monētas tiek uzskatītas par laimīgām, sākot ar ķīniešu monētām, ko jaunajā gadā dāvina sarkanās aploksnēs, un beidzot ar laimes penāļiem. Ja uz grīdas redzat monētu, paceliet to tikai tad, ja tā ir vērsta uz jums ar galvu, nevis ar astes pusi uz augšu.

14. Anks

Senajā Ēģiptē Anks tika uzskatīts par mūžīgās dzīvības simbolu. Bieži tiek attēloti dievi, turot enkuru pie kāda cilvēka lūpām, kad viņš pāriet aizsaulē.

15. Cūka

Cūkas attēlojums naudas vākšanai cūciņas bankā nāk no Eiropas un Āzijas kultūras. Abās kultūrās cūkas simbolizē labklājību un bagātību.

16. Pūķi

Pūķi, kas ir viena no pasaules lielākajām mītiskajām būtnēm, tiek uzskatīti par varas simbolu, un tos var izmantot karjeras veicināšanai. Tiek uzskatīts, ka pūķa amuleta izmantošana uzlabos jūsu vadības prasmes.

17. Smejošais Buda

Ir daudz dažādu Budas statuju atveidojumu, bet feng šui izpratnē smejošais Buda nes veiksmi, jo viņa garīgā bagātība labvēlīgi ietekmē materiālo labklājību. Lietojot mājās, jums vajadzētu novietot smejošo Budu mājas rietumu stūrī.

18. Truša kāja

Lai nestu veiksmi, truša kājai jābūt no dzīvnieka pakaļējās kājas. To var izmantot kā auglību veicinošu amuletu, jo truši ātri vairojas.

19. Trīskājainais krupis

Trīskājainais krupis ir vēl viens simbols, kas nāk no Āzijas un nes veiksmi. Parasti tiek pārdotas šādas statujas, kurās attēlots krupis ar monētu mutē.

20. Vēlmju aka

Iemetot monētu vēlmju akā, jūs nomierināsiet dievus un nodrošināsiet, ka ūdens neizsīks. Kad metat monētu akā, pārliecinieties, ka redzat savu atspulgu, un jūsu vēlēšanās piepildīsies.

Другие интересные новости:
Новость Иволгинский ДацанНовость Услуги такси: минивэ...
Комментариев: 0
avatar

20 vispasaules veiksmes simboli

Авто порталы про авто Тесла в Эстонии

Автомобильные порталы про машины в Эстонии

История Tesla

Ресурс по футболу в Латвии

Успех компании Tesla

Электро машины будущего

Известные интернет-сайты про машины

Авто портал в Латвии

Интересные автоновости

Приобретение автомобиля с помощью кредита

Автоновости в Латвии и мире

Любите Факты об автомобиле Форд Мустанг?

Тест-драйвы и автоновости о знаменитом изготовителе Митсубиши

История модели Ford Mustang

Спец обзор автокомпании Mitsubishi

Последние новости технологий автомобилей

Интересные факты мира автомобилей

Необычные факты про автомобили

Любопытные факты о «Daewoo Matiz»